Vores backup specialister
Overvåger og fejlretter dine backupjobs - dagligt
Start her
Cloud to Cloud backup
Vi tager backup af alle jeres cloud services
Lær mere

Office 365 cloud to cloud backup

microsoft-office-365

Total office 365 backup

Efterhånden som flere virksomheder flytter til skyen, vokser vedtagelsen af Office365 Exchange Online, Sharepoint Online og OneDrive. På samme måde øges også risikoen for datatab på Office 365 forårsaget af menneskelige fejl og hackerintrusion. Sikkerhedskopiering af Office 365-datane lokalt, til datacenter eller anden ikke-Microsoft-sky er de bedste måder at beskytte disse data mod tab.​
exchange

Total office 365 backup

Nem installation Implementering til Office 365 backup-løsning er let og fleksibel. Hvis du vil sikkerhedskopiere alle data inden for et Office 365-domæne, skal du blot oprette en klientbruger på den nyeste version af Databoks centraliserede administrationskonsol med Office 365-modul aktiveret. Derefter kan du enten oprette et Office 365-backup-sæt via web-portalen (agentløs sikkerhedskopiering) eller i OBM-klient-backupagent (agentbaseret sikkerhedskopi). Efter et par konfigurationstrin, såsom valg af Office 365-elementer til sikkerhedskopiering, og opsætning af sikkerhedskopiering. Vil Destination og kryptering sikkerhedskopiere de valgte data automatisk til de ønskede destinationer i henhold til de definerede storage.
SharePoint-Logo-1080x608

Slet-beskyttetse for Exchange, SharePoint og OneDrive

Din brugere kan arbejde overalt og altid få adgang til deres filer på Office 365. Men de kan også slette disse filer. Backupmodulet til Office 365 giver dig mulighed for at gå tilbage i tiden, så langt du har brug for og genoprette filer med lethed.